Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Kaletnik H$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
1.

Kaletnik H. 
Organizational basis of the development of innovative functional food products by the Ukrainian enterprises of deep walnut processing [Електронний ресурс] / H. Kaletnik, V. Lutsiak, O. Melnichuk, Yu. Dovhan, M. Malicki // Ukrainian food journal. - 2019. - Vol. 8, Issue 1. - С. 169-180. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2019_8_1_16
Українські промислові підприємства, що здійснюють глибоку переробку горіха волоського, мають значний експортний потенціал. Однак відсутність методичних напрацювань для розроблення інновацій у цій сфері знижує потенціал. Використано підхід до аналізу підкомплексу, маркетинговий, функціональний і процесний підходи. Також застосовано фундаментальні інтерв'ю з експертами, проаналізовано результати лабораторних досліджень, випуску та реалізації інноваційної продукції. Розробка продукції проводилася на основі методології розгортання функцій якості. Результати дослідження демонструють те, що Україна залучається до процесу диверсифікації світового олійно-жирового ринку та створення інновацій. Підкомплекс з глибокої переробки горіха волоського створює ядро горіху волоського для кондитерської промисловості та годування тварин, олію горіхову харчову, олію технічну та макух, що може перероблятись у харчові продукти або використовуватись для годування худоби. Залишки від виробництва можуть бути ефективно перероблені на біопаливо. Крім того, плоди горіха волоського теж вважаються продуктом підкомплексу. Інші похідні продукти з горіха волоського досліджуються. У розвитку підкомплексу, а також у короткостроковій перспективі акцент робиться на кондитерське ядро та горіхову олію. З розвитком підкомплексу будуть створюватись інноваційні похідні продукти шляхом дослідження та підтримки розвитку альтернативних способів використання залишків у міру їх виникнення. Цінність результатів дослідження та виконання розробок полягає у можливості використання одержаних теоретико-методологічних висновків, рекомендацій і положень аграрними та харчовими підприємствами для вирішення завдання щодо забезпечення конкурентоспроможності підприємства та його продукції в умовах високої динаміки ділового середовища з урахуванням системних зв'язків виробничого підприємства в олійно-жировому підкомплексі. Висновки: запропоновано модель ланцюга створення вартості при переробці горіха волоського та технологія виробництва нових продуктів.
Попередній перегляд:   Завантажити - 390.366 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Kaletnik H. 
Analysis of current condition and prospects for the development of sugar market in Ukraine and in the World [Електронний ресурс] / H. Kaletnik, N. Pryshliak // Економіка. Фінанси. Менеджмент: актуальні питання науки і практики. - 2019. - № 4. - С. 7-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/efmapnp_2019_4_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.185 Mb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського